Sivut

perjantai 18. kesäkuuta 2010

Lehmus-huivi

Senkin uhalla, että kaikki on jo täynnä tätä huivia, julkaisen vielä tämän postauksen ja pakenen odottamaan reaktiotanne. ;D Huivi on siis valmis! Sovitin jo mekon kanssa ja hyvältä näytti. Bambu-lanka myös tuntui iiiiihanan pehmeältä ihoa vasten <3 .Toista kertaa elämässäni ja neulontaurani aikana pingotin! Tai no.... Huijasin. Oli tarkoitus pingottaa, mutta en löytänyt mistään sopivaa paikkaa, mihin nuppineuloja saisin iskettyä. Alkoi olla jo alkuilta, joten sänkyä en viitsinyt käyttää. Siispä kastelin huivin hanan alla, laitoin silityslaudalle, kevyesti silittelin, ja sen jälkeen laitoin lattialle pyyhkeen päälle. Tämä on se "pingotus", sillä käytin asetteluun aikaa ;) .


Malli: Lehmushuivi ullasta
Puikot: 4mm
Lanka: Novita Bambu vaaleanpunainen
Kulutus: 140g
Muuta: Strategiset mitat 130x57cm. 
Yläreunassa 15 kokonaista lehteä


Huivissa oli erikoinen päättelytapa (katsokaa ohjeesta, jos kiinnostaa. Itse käytin oikean puikon sijasta virkkukoukkua). Reunasta tulikin mukavan joustava!

6 kommenttia :

 1. Kiitos :) Kuuluu kyllä ehdottomasti niiden onnistuneimpien töiden joukkoon!

  VastaaPoista
 2. Nätti huivi. :) Mä olen tehnyt tuollaisen jostain mohairlangasta joskus, ja se päättelykerros oli kyllä hyvä ja kätevä.

  VastaaPoista
 3. Se päättelykierros olis varmaan hyvä kärjestä alotettaviin sukkiin päättelykierrokseksi! Tarpeeksi joustava. Jos semmoset sais joskus tehtyä x)

  VastaaPoista
 4. Ihana huivi!!! Mulla on kanssa jemmassa bambua... taidan kokeilla osaisinko tehdä yhtä kauniin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...