Sivut

perjantai 19. lokakuuta 2012

Horatio and Oren

En nyt ole ihan varma kummat nämä ovat, Horatiot vai Orenit, mutta pöllölapaset joka tapauksessa. Toiset tekaisee tällaiset yhdessä illassa, toisilla menee yli kuukausi (rav)... Nämä on mun ensimmäiset kirjoneulelapaset. Ajoittain harkitsen jopa toisten tekemistä ;)


Näissä kaikkein tympeintä oli pitkät lankajuoksut. Lankoja piti vähän väliä olla kieputtelemassa toistensa ympärille ja sittenhän ne tietenkin menevät ihan sotkuun. Olen silti oikein ylpeä näistä, vaikka kirjoneuleessa onkin vielä paljon kehittämisen varaa. Kastelu ja höyrytys tekivät ihmeitä epätasaiselle pinnalle. 

Toteutin nämä Sandnesin Smartista. Ihan miellyttävä lanka, sitä löytyy varastosta vielä pari muutakin väriyhdistelmää. Näihin pinkkiä kului melkein koko 50 g kerä, valkoista n. 30g. Puikot 3,0 mm. Ihanat! 

Peitto alkaa olla viimeistä raitaa ja reunusta vaille valmis. Onneksi koulussa on tällä hetkellä vähän kevyempää, niin saa keskittyä tähän harrastamiseen! 

20 kommenttia :

  1. Mä en kestä. Nää on niiiiin söpöt!

    VastaaPoista
  2. Jatka vain kirjoneuleiden tekoa. Sinulla on hyvä käsiala siihen.

    VastaaPoista
  3. Mielettömän ihanat lapaset!

    VastaaPoista
  4. Vau, tosi tasaista jälkeä ensimmäisiksi kirjolapasiksi! Ja niin söpöt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliskohan mun pitänyt ottaa ennen ja jälkeen -kuvat :D Ne oli tosi epätasaiset ja vaikka kastelin ne, ne oli silti epätasaiset. Piti sitten vielä silitysraudalla painella ja tadaa :D

      Poista
  5. Ompas hianot! :-)Lillimus

    VastaaPoista
  6. Ihanat! Mulla on kanssa toi malli omassa jonossa ja nähtyäni sun version, niin tekee entistä enemmän mieli neuloa nämä lapaset. Kiitos inspiraatiosta!

    VastaaPoista
  7. Mulla sama malli työn alla, laitoin sulle sähköpostilla yhden kysymyksen, kun ei vaan mene aivoon tuo peukalokiila-asia. Nää on ihanat!

    VastaaPoista
  8. Aivan ihanat! Minullakin mielessä ollut tuo malli mutta ohjetta en löydä mistään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohje löytyy ravelrystä, on nimeltään horatio and oren. Maksaa pari euroa.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...