Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2012

Projektipussukka

Kiitos edellisten postauksien kommenteista! <3

Löysin eilen ihanan ohjeen projektipussukkaan. Piti heti illalla kaivella kankaat esille ja tekaista itsellekin pussukka. Ja kivahan siitä tuli! Päällyskankaat on uusia kankaita, sisuksen tein vanhasta lakanasta. Ohjeessa käytettiin kahta narua kiinnitykseen, mulle yksikin on ihan riittävä. Narukin on muuten kierrätettyä. Ostin kesällä Tiimarista pyykeitä. Pyyhkeet oli paketissa ja paketti kiinni tuolla narulla. Kannatti säästää se, tiesin, että sille tulee joskus käyttöä! ;)

Pussukasta tuli sen kokoinen, että sinne mahtuu sukkaprojekti ja pari kerää lankaa. Sukkapuikot mahtuu juuri ja juuri olemaan tuossa pystyasennossa. Kuvauksen aikana pussukassa oli kaksi kerää lankaa ja pöllölapaset. Tuo oli todella nopea ommella ja tulen todennäköisesti tekemään noita lisääkin. Musta tuntuu, että meistä on tullut mun ompelukoneen kanssa kavereita! Se toimii juuri niin kuin pitääkin :)


17 kommenttia :

  1. Onpa söpö projektipussukka. :) Täytyypä pistää ohje muistiin...

    VastaaPoista
  2. Nätti! Ja varmasti käytännöllinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se on vaan ihan liian pieni mun isoille projekteille, pitää vissiin tuota varten alottaa jotain uutta :D

      Poista
  3. Näpsäkkä ja nätti pussukka. Minunkin pitäisi jossakin vaiheessa innostua taas ompelusta ja ommella tuollaisia eri kokoisina. Lisäksi työlistalla olisi yöpaitoja, uudet verskat, t-paitoja, housuja ja kottinkin tarvitsisi uusia pöytäliinoja....Kun vain saisi aikaiseksi käydä kangaskaupassa. Olet tehnyt tosi siistiä ompelutyötä , upea lopputulos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauppaan lähteminen on kyllä joskus niin hankalaa. Onneksi on nettikaupat ;D Niissä vaan tahtoo kaikissa olla kovat postikulut ja onhan se aina kivempi nähdä kankaat livenä ja pääsee hypistelemään.

      Poista
  4. Ihana pussukka ja ihana koko blogi♥ Sait lukijan minustakin:)

    VastaaPoista
  5. Suloinen pussukka! Minunkin tekisi mieli ommella jotain, mutta ei ole kankaita eikä aikaa. Ehkä sitten joululomalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa hyödyntää esim. liinavaatekaapin sisältöä, esim. tyynyliinoista voi taikoa vaikka mitä :)

      Poista
  6. Ihanainen! Kiitos ohjevinkistä :)

    VastaaPoista
  7. Olen samaa mieltä Hennan kanssa; blogisi on aivan yli-ihana ja tuo pussukka myös :) ! Ihastuin myös aivan totaalisesti noihin pöllölapasiin :) Mitä kokoa ne ovat? Mietin nimittäin, että pikkusiskolle nuo olisivat aivan täydelliset...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nuo on ihan tavallisen kokoiset lapaset, leveys 9,5 cm. Puikkokokoa ja lankaa vaihtamalla saa eri kokoisia. Ohjeessa on koot lapselle ja naiselle (molemmille kaksi eri kokoa, mutta tämä saatu vaihtamalla puikkokokoa).

      Poista
  8. Nättejä kankaita! Muistan, että koulun käsityötunnilla tehtiin ensimmäisenä työnä juuri tuollainen pussukka, jossa sai sitten keskeneräisiä töitään ja luomuksiaan kuljetella koulun ja kodin väliä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...