Sivut

torstai 13. joulukuuta 2012

Kissanminttua

Tein tytöille pitkästä aikaa hiiriä. Tällä kertaa niissä on täytteenä vanun lisäksi kissanminttua. Kylläpä meidän "vanhakin" (Kisu 3 vee) villiintyi! Ohjeena tämä, ja tekemisessä ei kyllä mennyt 10 minuuttia kauempaa per hiiri. Lanka Cataniaa ja koukku 3,0mm.

Tuo kissanminttu on Mustista&Mirristä. 20g pussukka maksoi 2,90e, ja sitä meni ihan hyppysellinen. Riittää siis vielä ainakin 50 hiireen :D Kylläpä tuli hyvä mieli, kun nuo niin innostuivat noista. Täytynee tehdä varastoon vielä pari lisää...

"Om nom nom, herkkua"
"Eihän sulla vaan olis sittenkin parempi hiiri..."
7 kommenttia :

 1. IHANIA TYTTÖJÄ. KIVAT HIIRET JA IHANAA KATSELLA PEUHAAVIA KISUJA. MEILLÄ ON AINA MINTTUA OLOHUONEEN LASIOVELLISESSA HYLLYSSÄ. VANHEMPI (JA SIVISTYNEEMPI) KISUPOIKAMME OSAA AINA MENNÄ KERJÄÄMÄÄN SITÄ KAAPIN VIERELLE KUN HÄHELLÄ ON MINTTUFIILIS. LEVITÄMME MINTTUA MATOLLE VÄHÄSEN JA SITTEN ALKAAKIN KISSOJEN PEUHUHETKI. VÄLILLÄ ON IHAN PAKKO MENNÄ VÄLIIN ETTEI HOMMA KARKAA ISOMMALTA POJALTA PIENEMMÄN MUILUTUKSEKSI. IHME KAMAA SE ON , TUO MINTTU.PITÄÄPÄ KOKEILLA JOSKUS NOITA MINTTUHIIRIÄ...KIVA VINKKI.

  VastaaPoista
 2. Ihania! Mun on pitänyt pitkään tehdä meidän kissoille itse hiiret, mutta en ole saanut aikaiseksi. Pitääkin ehdottomasti laittaa sitten tuota kissanminttua sisälle.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ohjevinkistä! Voisinkin väsätä meidänkin kateille joululahjaksi tuommoiset kun kissanminttuakin kaapista löytyy

  VastaaPoista
 4. Söpösiä katteja :) Ajattelin,että teen meidän kateille kiliseviä hiiriä jouluksi <3

  VastaaPoista
 5. Voi mussukoita! :) Kissanminttu taitaa tosiaan tehdä teillä kauppansa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...