Sivut

perjantai 28. joulukuuta 2012

Sekalainen seurakunta

Sain joululahjaksi Heliltä ihanan lankalähetyksen <3 Regian sukkalankoja! Kiitos vielä tosi kovasti, mieluisia ovat ja pääsevät varmasti puikoille!

Tämän vuoden valmistuneisiin töihin pitää lisätä vielä pienet junasukat. Lanka Fabelia (25g), puikot 2,5mm.


Tällä hetkellä kesken on säärystimet siskolle. Tällä samalla mallilla olen tehnyt yhdet itsellenikin. Helppo malli, muistan kuvion jo ulkoa. Lankakin tuntuu ihanan pehmeältä, kyseessä taas lempparini, Cascade 220.


Tälle vuodelle on tulossa vielä ainakin yksi postaus, jossa esitellään valmistunut työ. Mutta odotellaan nyt sentään pari päivää ;)


7 kommenttia :

  1. Kaikenlaista ihanaa kuvissa ja tuo katti se vasta ihana onkin :D Meillä on kaksi tuollaista.

    VastaaPoista
  2. Voih, kävinkin jo ihastelemassa noita säärystimiä mitkä olit itsellesi kutonut, aivan ihanat! Olen tässä etsinyt polvisukkiin sopivaa "pitsi/palmikkokuviointia" ja tuo on juuri täydellinen! Ja ihanat ovat myös nuo junasukat, täytyy varmaan kokeilla niitäkin kun ne ovat nyt niin suosittuja! :)

    VastaaPoista
  3. Ja koska olen niin tumpelo netin käyttäjä, etten meinaa löytää tuota säärystimen ohjetta vaikka linkki selvästi vie oikeille sivuille, niin olisikohan mahdollista saada tuon kuvioinnin ohje pelkästään sinun kauttasi? Sovellan siitä itse sitten sukat :) Kiitos paljon jo etukäteen jos se onnistuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohje on julkaistu myös Modassa 5/2011, onko sulla mahdollista saada tämä lehti käsiisi? Tuolta linkin kautta en minäkään saanut ohjetta näkyville :D Voin kyllä lähettää ohjeen sulle, jos ei löydy.

      Poista
  4. Huh, olipa helpotus kuulla ettet löytänyt ohjetta enää itsekään, koska olin jo hieman nolona eilen kun useamman tunnin käytin sen etsimiseen enkä mistään löytänyt.. En usko, että saan tähän hätään tuota lehteäkään käsiini, kun en tiedä ketään tuttua kuka sitä tilaisi.. Jos tosiaan voit, niin lähetä ohje minun sähköpostiini mary.takkinen@gmail.com, kiitän ja kumarran kauniisti! :)

    VastaaPoista
  5. Oi, miten ihastuttavia käden aikaansaannoksia! Olisipa ihana nähdä vielä lisää :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...