Sivut

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Kuvapäivitys

Noniin, nyt tulee niitä kuvia, mistä onkin ollut jo puhetta. Ensin ne eiliset värjäykset! Tuli kyllä ihanaa, kerrankin värejä oli tarpeeksi. Lanka oli Novitan Woolia ja sitä löytyi hieman vajaa 100g. Kool-Aid-pusseja oli kolme. Ehkä olisi voinut olla hieman paremmat värit, kaksi nimittäin oli lähes samanvärisiä ja kolmas oli todella haalea. Parempi onni ensi kerralla :D

Sitten esitellään hame, jonka tein Joka tyypin kaavakirjan a-linjaisen hameen ohjeella. Ompelin vielä alareunaan vaaleanpunaista nauhaa. Tykkään kyllä. Kuvaaja tosin olisi voinut mainita, että hame on ihan kurtussa....Sitten vielä lankoja, jotka ostin eilen. Dropsin alpakkaahan tuo on, sävy oli muistaakseni kirsikka. Olen jo aloittanut tekemään huivia. :) (Tiuku tunkee aina joka kuvaan, sillä välin kun olin kameraa etsimässä, se oli jo mennyt loikoilemaan lankojen päälle...)

9 kommenttia :

 1. Ihanan väristä lankaa olet saanut aikaseksi.:) Pitäisi varmaan kans värjätä välillä kool aideilla koska niitä on aika monta pussia tuol laatikossa.:)

  VastaaPoista
 2. Nätin mallinen hame! Pitääpä laittaa tilaus siskolle kesähameesta. Tai sitten voisin joskus rohkaistua ja yrittää ommella itse.. ;D

  VastaaPoista
 3. Faline: Kool-aideilla on kyllä mukava värjätä. Tuoksukin on aika huumaava ja lankoja voi tuoksutella vielä värjäämisen jälkeenkin ;)

  Hannaliini: Kiitos!

  Saara: Rohkaistu ihmeessä itse, tuon tekemisessä ei kauaa mennnyt (kunhan ensin ymmärsi, mitä ohjeessa sanotaan....) :D

  VastaaPoista
 4. Kivan väristä lankaa olet värjännyt. Pitäisi itsekin kokeilla joskus. Ihana hame, tuo nauha helmassa on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 5. Kivan väriset langat ja kaunis hame!

  VastaaPoista
 6. Nätti hame, tuo nauha on kiva yksityiskohta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...