Sivut

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Langanosto-oikeus

Haluan kiittää kaikkia niitä ihmisiä, jotka auttoivat pienentämään lankavarastoani! Sain monta pakettia lähetettyä. :) Toivottavasti ihmiset ovat niihin tyytyväisiä...

Olin niin masentunut turhan kirppiskierroksen jälkeen, että annoin itselleni luva ostaa lankaa. Kolme kerää lankaa, kolme kerää aivan jumalaisen väristä alpakkaa. Kuka muka väittää, että punaisia alpakoita ei ole olemassa! Mistä sitä tietää, mitä siellä Perussa oikein kasvatetaan. Minulla ainakin olisi punaisia alpakoita. Ja ehkä pari muun väristä.

Ostin myös 10 litran kattilan. Olen niin lumoutunut ihmisten käsinvärjäämistä langoista ja mm. Wollmeisesta (jota en vielä tähänkään päivään mennessä ole päässyt kokeilemaan), että tahdon opetella itsekin värjäämään. Kokemusta on Kool-Aideista, ei muusta. Itse asiassa käytin juuri äsken viimeiset pussini, langat on kuivumassa jo. Ehkäpä siis täälläkin pian se kuuluisa "väripata rupeaa höyryämään"!

Laitan kuvapäivitystä uusista langoista ja värjäystuloksista huomenissa, kunhan valoa taas on riittävästi. :) Ps. Mulla on nyt punainen pikkusormi. Vahingossa.

2 kommenttia :

  1. Iloisia värjäyksiä toivottelen ja säilytä niitä tehdessä hulivili-mieli, niin hyvä tulee:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...