Sivut

torstai 28. heinäkuuta 2011

Rucola mehulasissa

On täällä neulottu, vaikka mitään ei ole vähään aikaan kuulunutkaan :) Se alpakkahuivi-projekti alkaa olla loppusuoralla, se vaan etenee hitaasti, sillä silmukoita oli hetki sitten 500..... Kohta kuitenkin pääsen päättelemään ja sitten enää pingotus ja tadaa! Alpakka on kyllä niin pehmeää.

Laitoin eilen hieman nuupahtaneen rucolan mehulasiin. Saa nähdä tapahtuuko sille mitään. Olen varsinainen viherpeukalo nimittäin! Orkideakin on hengissä, tosin se varsi, mihin se kukka tulee, kuivui, joten leikkasin sen pois. Kasvaako siihen uusi varsi joskus??

Menin sitten tilaamaan uusia neuletarvikkeita. Jotta tavaramäärä pysyisi jotenkin hallinnassa, se tarkoittaa sitä, että jostain vanhasta on luovuttava. Tarvitsetko siis puikkoja (klik!) ? (Juu, olen rakastunut tuohon uuteen liinaan keittiön pöydällä!)


Ps. APUA! Mihin kaikki kuvat täältä blogista on hävinneet??? Ei ilmeisesti näy muillakaan?

8 kommenttia :

 1. Kaunis huivi tulossa:) Ihanan värinen!

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanan värinen huivi tulossa! Orkidean hoidosta ja uudelleen kukkimisesta tietoa mm. täältä: http://www.suomenorkideayhdistys.fi/index.php?p=perhosorkidean-hoito

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanan värinen huivi sulla puikoilla!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista :)

  VastaaPoista
 5. Kiva tuo keinutuoli vaikka itse en sellaisessa voikaan istua kuin ihan varovasti reunalla.. =) Lapsena kaaduin kylässä keinutuolin kanssa ja löin pääni kirjahyllyyn josta on edelleen arpi muistona.. =O

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...