Sivut

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Fail

Jouduin pyykkäämään huivia ja pipoa. No, nyt voidaan todeta, että jos laittaa novitan woolista tai cascade 220 woolista tehtyjä asusteita 40 asteen pyykkiin ihan normaalilla ohjelmalla, molemmat huopuu. Cascade oikein kauniisti. Ainakin, jos tarkoituksella huovuttaisi.
Että ei muuta kuin uutta pipoa ja huivia tekemään. Nyt saa vinkata, missä langassa on olemassa puhtaan valkoinen väri....

12 kommenttia :

 1. Voi ei! Tosi kurja yllätys... Aika kauniisti kyllä kieltämättä huopunut tuo Cascade... Toimisikohan pipo vielä vaikka pannumyssynä?

  VastaaPoista
 2. Pipostahan on tullut todella soma, vaikkei ollutkaan toivottu tulos pesulla. Huivissa en huomaa mitään outoa, pitäisi varmaan selailla taaksepäin ja katsoa millainen alkuperäinen oli. :)

  Onpahan ainakin hyvä tekosyy tehdä lisää kivoja asusteita!

  VastaaPoista
 3. Voi kurjuus, otan osaa. Itse olen epähuomiossa huovuttanut Novita woolista neulomani lempparivillasukat :(

  VastaaPoista
 4. Ou nou... tuollaset yllätykset jättäsin kyllä kernaasti pois. Jossaki blogissa näin, että dropsin langoissa oli puhtaanvalakosta lankaa... mutta en muista langan merkkiä. Jotenki muistelen että oisko ollu nepal...

  VastaaPoista
 5. Voi ei, kävipä kurjasti. :/ Sinänsä juu näyttäisi tosi nätisti huopuneen tuo cascade, näin vastaisuuden varalle hyvä tietää jos aikoo tehdä jotain huovutettavaa.. :>

  VastaaPoista
 6. Mun cascadet rupes huutaa haluavansa huovutetuiks palmikkolapasiks... :S kauniisti kieltämättä huopui, vaikka tais olla ainoa positiivinen huomio tällä kertaa, harmi, ihailin pipoa juuri aiemmassa postauksessa.

  Novital näytti uues lankakartas olevan vitivalkonen useemmassakin langassa, jos lankakarttaan on luottaminen? Jos markettilanka kelpaa... Dropsin Nepalissa, Limassa ja alpacassa näytti olevan puhtaanvalkoinen...

  VastaaPoista
 7. Auts! Tee seuraava pipo jostain superwash -käsitellystä langasta :D Meniskö toi huopunut pipo vaikka jollekin lähipiirin lapselle?

  VastaaPoista
 8. Upea huopunut pinta! Olisiko lasten kokoa nyt?
  Vuorelman Veto-lankaa suosittelen, ihanan pehmoista ja peruslanka parasta laatua. Vedon värikartalla nro 1 on puhtaanvalkoinen.

  VastaaPoista
 9. No huh huh! Eikös Novitan lankojen vyötteissä lupailla niiden kestävän 40 asteen pesun..? Piposta tuli kyllä ihan hirmuisen kaunis, vieläkö mahtuisi jollekulle?:)

  VastaaPoista
 10. Voi harmi! Tuo pipo on kyllä huopunut tosi kauniisti. Täytyypä muistaa tuo Cascade, jos joskus aikoo huovuttaa jotakin.

  VastaaPoista
 11. Harmin paikka! Kannattaa tosiaan tarkistaa ennen koneeseen lykkäämistä, että lanka on superwash-käsiteltyä (tosin sekään ei ihan aina takaa lopputulosta, jos käsittely on sutta ja sekundaa). :-/

  VastaaPoista
 12. Oi oi oi! Tuo oli just se pipo, jonka täppäsin sydämellä Ravelryssa. Voihan harmitus, miten kävi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...