Sivut

perjantai 13. tammikuuta 2012

Pöllöpussukka

Piti taas yrittää kesyttää tuota mun ompelukonetta... Tällä kertaa mulla oli pari pöllöä (niitten parin kissan lisäksi) avustamassa. Suht hyvin pärjättiin. :) Eihän nuo saumat vieläkään mitään mestaritasoa ole, mutta vuoritetussa pussukassa se ei (ainakaan joka sauman kohdalla) näy. Teen kyllä joskus toisenkin!


Pöllöt oli jotain kesyä lajia, kun ne totteli niin hyvin. Ostin kankaan Kujeelta. Vetoketju oli 20 senttinen ja vuorikankaana on ihan tavallista valkoista lakanakangasta.

Pussukasta tuli ehkä vähän liian pieni millekään neuleprojektille, mutta esim. meikkipussina luulisi tuon palvelevan oikein hyvin. Aika ihanaa tuo kangas, nyt melkein harmittaa, että ostin sitä vain 30 sentin palan. No, aina sitä saa lisää.... Kohta ne siellä Kujeella varmaan tympääntyy mun tilauksiin, kun tilaan suht usein ja vähän kerrallaan :D


Ensi kerraksi harjoiteltavaa: miten vetoketjun päät (ja sivusaumat) ommellaan oikein (tai ainakin paremmin). Ja osta pidempi vetoketju.

Ps. Valmistujaiset on parin viikon päästä. Ja tänään varmistui työpaikka. Se on nyt alkuun sijaisuus, mutta saa nähdä, onko siinä potentiaalia pidempiaikaiseksikin työpaikaksi...  Sen kunniaksi mulle on tulossa pari kirjaa. Tai no ei ne oikeasti sen kunniaksi ole, mutta nyt niiden tilaamiselle oli ainakin hyvä tekosyy ;)

14 kommenttia :

 1. Oikein kovasti onnea valmistumisesta ja työpaikasta. Oikein passeli syy tilata kirjoja:)

  VastaaPoista
 2. Onnea rakas NYH! <3
  Kiva pussukka siitä tuli ^^

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon :).

  Tosi kiva tuo pöllökangas....

  VastaaPoista
 4. Siisti pussukka. Ompelutyö näyttää oikein hyvältä. Onneksi olkoon valmistumisesta ja työpaikasta! Kauppiaan vaimona tiedän ettei kukaan kauppias hermostu asiakkaalleen joka toistuvasti ja uskollisesti asioi samassa liikkeessä. Sellaiset asiakkaat ovat liiketoiminnan perusta. Ei kenelläkään voi olla aina niin rahakas olo että kertaostokset olisivat isoja. Kujeen väki sitäpaitsi vaikuttaa mukavalta, asioin heidän nettikaupassa melkein yksinomaan itsekin.

  VastaaPoista
 5. Hauska pussukka!

  Ja suuret onnittelut tulevasta valmistumisesta ja työpaikasta!

  VastaaPoista
 6. Ihana pussukka! Ja onnittelut valmistumisesta sekä työpaikasta! :D

  VastaaPoista
 7. Tosi suloinen pussukka. Ja oikein paljon onnea sekä valmistumisesta että työpaikasta!

  VastaaPoista
 8. Onnea työpaikasta!

  Ihana pussukka. Itselläkin tekisi mieli ostaa ompelukone. Tosin lähinnä vain projektipussukoiden ompelua varten, joten ehkä on kuitenkin halvempaa asioida edelleen etsyssä!

  VastaaPoista
 9. Zelda: Kiitos :)

  Peikkotyttö: Kiitos :)

  Neferi: Siellä sitä kangasta vielä on :)

  amuk: Hyvä tietää! :D

  Maritta: Kiitos :)

  Lankakeiju: Kiitos :)

  Sohvi: Peruskoneet eivät ole kovin kalliita ja niillä ompelee hyvin projektipussukoita. Sittenhän voi kohta jo avata oman etsy-kaupan ;D
  -maria-: Kiitos :)

  VastaaPoista
 10. Söpöinen pussukka! Onnittelut myös! :)

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea valmistumisesta ja työpaikasta! Tämä muistetaan ensi kerralla..! :o)
  terveisin Hanna ja Janne

  VastaaPoista
 12. Oih, ihana pöllöpussukka. Paljon onnea valmistumisesta ja työpaikasta tuplaten!

  VastaaPoista
 13. Ai miten ihanaa kangasta! Onnittelut saavutuksista!

  VastaaPoista
 14. Kyllä tuo Pöllö- kangas on ihana.
  Minulla oli tässä joulun aikaan semoinen ihme pussukka- inspiraatio. Nyt siinä taas vähän taukoa, mutta harjoittelen edelleen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...