Sivut

maanantai 30. tammikuuta 2012

Uusi pipo. Melkein.

Brambles-pipojen kanssa kävi vähän hassusti. Sen ensimmäisenhän neuloin kahteen kertaan, mutta ei siitä siltikään tullut tarpeeksi pitkä. Päädyin nyt antamaan sen pois. Toisesta Bramblesistahan ei tarvitse vissiin edes sanoa mitään. Pilalla mikä pilalla. Mulla siis oli oikeasti tarvetta uudelle pipolle.

Uusi pipo on jo valmis, se on ihana, ihanasta langasta tehty, enkä edes uskonut sen sopivan minulle, mutta kuitenkin se sopii hyvin. Haluan siitä ehdottomasti kuvia tänne. Kuvia, jotka on mielellään otettu ulkona.

Tänään mulla oli jo kauppareissulla kamera mukana, mutta kertokaapa mikä siinä on, että ei sitä kehtaa alkaa tuolla julkisesti omaa pärstäänsä käsivaralta kuvaamaan?! Matkalla ei ollut yhtään kohtaa, missä olisin kehdannut ottaa kameran esille. Ei siis ole kuvia.

Palattakoon asiaan myöhemmin...

Oli mulla ehkä asiaakin. Sellaista piti kysyä, kun olen taas alkanut leipomaan, että kiinnostaako teitä leipomisjutut? Voisin jakaa teidän kanssa jotain hyväksi havaitsemiani reseptejä :)

5 kommenttia :

 1. Kyllä minusta ainakin olisi kiva lukea leipomiskokemuksistasi.

  VastaaPoista
 2. Tuo ihmisten ilmoilla kuvaaminen on tosiaan välillä vähän nolostuttavaa... ja juu, leipomisjutut kiinnostaa aina!

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaa myös leipomisjutut!
  Minusta blogin ei tarvii rajoittua vain johonkin yhteen asiaan, vaikkapa käsitöihin. Mukava saada uusia ohjeita, joita joku on kekeillut ja hyväksi havainnut. Niin myös käsityöohjeissa tai vaikkapa vain kuvissa.
  Ai niin, siis kuvia ei ollut tänään ;o)

  VastaaPoista
 4. Juu leipomiset kiinnostaa kans, onhan sitä kivempi koettaa muiden jo valmiiksi toimiviksi toteamia ohjeita :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista, jatkossa täällä siis nähdään leipomuksiakin!

  -Heli

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...