Sivut

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Voittajat

Voittajat on nyt arvottu!

Pääpalkinnon voitti Sanna Mennään lankaan -blogista. Pikavoiton itselleen saa puolestaan Flikka Puikoissa ja koukussa -blogista.

Palkinnoiksi ilmaista mainostusta ( ;D ) ja pussukat molemmille. Laittakaa yhteystietoja neuleaddiktio (ät) gmail.com, niin saadaan palkinnot matkaan!

Onnea vielä molemmille ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Kaivelin tänään yhden ikuisuusneuleen työn alle. Noloa tunnustaa, mutta takakappale oli tehty, hihat oli tehty, toinen etukappale oli valmis ja toinenkin yli puolessa välissä. Ja työ on odottanut viimeistelyä vuoden. Ja siinä viimeistelyssä meni pari tuntia. Nyt pitäis vielä jaksaa yhdistää kappaleet ja tehdä vähän kaulusta... Tällä viikolla täällä nähdään siis ehkä jopa neuleita! :)

5 kommenttia :

 1. Hei onnea voittajille :)

  Miten osaisit neuvoa tälläistä vähän aloitteliampaa neulojaa villapaidan/-takin teossa? Kun en vaan tajua ohjeita. Kuin lukisi norjaa. Sukat ja tumput ja sellaiset kyllä onnistuu, koska helppoja ohjeita on niihin. Mutta en ole vielä harmikseni törmännyt selkeisiin ja ymmärrettäviin ohjeisiin villatakkin tai villapaidan tekoon. Vai olenko vain vähän tyhymä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä olet ohjeita katsonut? Esim. käsityölehdissä ohjeet on omastakin mielestä vähän hankalasti kirjoitettu, mutta kannattaa käydä kirjastossa. Esimerkiksi Kaikki lähti lapasesta sisältää hyvin kirjoitettuja ohjeita, joilla varmasti onnistuu. Kirjassa on myös hakemisto, joissa eri tekniikoita on selitetty.

   Vai onko sinulla jonkun tietyn osa-alueen kanssa ongelma? Jätä vaan lisää kommentteja, voin yrittää auttaa sinua :)

   Ja paras neuvo varmaan on, että rohkeasti vaan kokeilemaan! Ei ehkä kannata heti alkuun mitään hurjaa palmikkoviritelmää ottaa työn alle, vaan joku perusmalli. Siitä sitten opettelee, miten neuleet rakentuu. En minä itsekään mikään mestari ole, mutta harjoittelu tuottaa tulosta! Rohkeasti vaan! <3

   Poista
  2. Ja ps. Ei kannata säikähtää myöskään englanninkielisiä ohjeita! Jos kielitaitoa on vähääkään, niistä ymmärtää yllättävän paljon ja ne on monesti paljon loogisempiakin! Täällä esim. on hyvä neulesanasto: http://www.katajala.net/marjut/neuleet/sanasto.shtml

   Oletko jo Ravelryssä? Siellä on paljon ilmaisiakin ohjeita. Voit vaikka lisätä minut siellä kaveriksi ja laittaa myöhemminkin viestiä, jos tulee "hätä" :) Olen siellä nimimerkillä Hellioz.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hei! Kiitos vastauksestasi :)

  Voisinkin tänään käydä piipahtamassa kirjastossa. Itse olen enemmänkin vaan netistä ohjeita bongaillut. Ja tänään juuri sinne Ravelryyn rekisteröidyin, mutta menee oma aika siihen paikkaan tutustuessa. Ja lisään sinut kaverikseni heti kun vähän sisäistän sen touhun ja enempi aikaa tutkia sitä :) Kiitos ystävällisyydestäsi!

  Pitäisi joo ihan rohkeesti alkaa vaan aloittamaan sitä työtä ja sitä kautta sen parhaitan sisäistäisi. Hieman vaan se aloittaminen jännittää ym :) Mutta jos sieltä kirjastosta vaikka löytäisin tuon opuksen josta kerroit tai sitten jotain muuta mukavaa jos sitä ei siellä ole.

  Kiitos ja heippa! :) Ja mahtavaa torstain jatkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...