Sivut

lauantai 9. lokakuuta 2010

Kädentaitomessut

Siis aivan ihanat messut! Näytillä oli vaikka mitä ihanaa, koruja, vaatteita, asusteita, kodin tarvikkeita..... Lankaa. Puikkoja. Välineitä. Jos joku olisi sponsoroinut, olisin ostanut vaikka mitä. Oman itseni sponsorina täytyi kuitenkin tyytyä hieman vähempään :( Neljä ja puoli tuntia vierähti. Heti aamusta oltiin paikan päällä ja oli kyllä porukkaa jo silloin.

Mutta ostoksiin... Mukaan tarttui neljää eri väristä (2 kerää kutakin väriä) Fabelia, se kun on hyväksi todettu. Juhannuksena tehdyt sukat eivät ole yhtään käytetyn näköiset, vaikka olenkin ahkerasti käyttänyt.Poikaystävälle pitäisi tehdä kutiamaton  pipo, ja katselin lankoja vähän sillä silmällä. Löytyihän sitä. Inka alpakkalankaa (tämä onkin uusi tuttavuus, mutta luulenpa, että se ei jää tähän...).  Koostumus 50% merinovillaa, 50% alpakkaa. On pehmeää! Eikä haise lampaalle (siitäkin viime kerralla valitettiin....) :D


Välineistä mukaan tarttui kahdet 2,5mm:n KnitProt. Ensimmäistä kertaa kokeilen kyseistä merkkiä....


Viimeisimpänä kaikkein ihanin. Virkkukoukkusen penaali! Olisin halunnut laukunkin, mutta en raskinut käyttää enempää rahaa... Mutta tämä on ihan täydellinen! Rakkautta ensi silmäyksellä.


Messuille jäi vielä ihania juttuja, jotka olisin mielelläni kotiuttanut. Mm. ne laukut, mistä jo mainitsinkin, muutama ihana taulu ja lamppu. Sellainen himmeän hopeinen (edit: tunnetaan myös alumiinina), vanha ylösalaisin oleva kakkuvuoka, josta roikkui vanhoja lusikoita ja joitain kristalleja. Haluaaaaaaa!

3 kommenttia :

 1. Olen kyllä niin kade messukokemuksestasi! Minun ensimmäinen kokemukseni vastaavista messuista oli Jyväskylässä. Ne olivat käsityömessut. Turhauduin niin totaalisesti kun en löytänyt mitään mistä voi tehdä jotain,.. vain valmiita tuotteita oli esillä. Annoin palautetta ja olin pettynyt! Mitkä ihmeen käsityömessut ovat sellaiset, missä myydään vain valmiita tuotteita?? Eikö nämä ole enemmäkin kädentaitomessut..siis valmista tuotetta, käden taitojen esittelyä. Nimi kyllä vaihtui seuraavaksi vuodeksi, uskon että meitä harrastajia oli aika monta pettynyttä valittamassa tästä samasta asiasta..
  Olen aikastee varma siitä, että kun kokeilet KintPro puikkoja, vaihdat kaikki niihin. Ne luistaa niiin hyvin. Itselläni on pyöröpuikkoja tästä sarjasta. On kiva, että voi vaihtaa puikon kokoa ja kaapelien pituutta. On helppo sovittaa kun laitta pitemmän kaapelin yms. Onnea hankinnoille. Tulkoon niistä rakkaita tuotteita!

  VastaaPoista
 2. Onpa kyllä ollut ikävä kokemus! Kyllä mun mielestä ainakin siellä pitää olla tarjolla myös materiaaleja, joista voit sitten kotonoa itse toteuttaa jotain... Onko ne messut nykyään erilaiset? Täälläkin on ilmeisesti jotkut joulumessut, joissa myydään valmiita käsitöitä.

  KnitPro kokemukset tähän mennessä on ihan mukavat. Vielä ei se hurja wau-efekti ole tullut, jotenkin puikot ovat vahamaiset, ja kärjet melko terävät? Kyllä nämä metalliset puikot silti voittaa.

  VastaaPoista
 3. Minä tunnustaudun myös Knit Pro-faniksi. Mulla on yhdet sukkapuikot ja sitten niitä kaapeleita ja vaihtopäitä. Tykkään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...