Sivut

perjantai 8. lokakuuta 2010

Minttumaari aka "I have bursitis"

Tuo toinen nimitys tulee ihan vain siitä, että tätä on tehty monena iltana silloin kun olisi pitänyt tenttiin lukea... Ja monta luentoa on tämän tekemiseen käytetty myöskin (kuvio oli sen verran helppo, että samalla pystyi kyllä kuuntelemaan).

Oli nopea projekti. Viime sunnuntaina aloitin ja eilen illalla levittelin pingotukseen. Vaikka samaa kuvioa toisettiinkin lähes koko huivin ajan, ei kyllästyttänyt yhtään! Ei ollut yhtään samanlainen kuin esim. se Lehmus-huivi, missä loppumetreillä tuntui, että en jaksa enää yhtään toistoa tehdä.

Langankulutuksessa oli jotain outoa. Puntari näyttää 130g. Ja eikö noissa Wool-kerissä ole 50g/kerä? Tuohon kyllä jouduin aloittamaan neljättäkin kerää, eli todellinen kulutus olisi ehkä jotain 170g? 


Huivi on pehmeä. Se on valkoinen. Se on iso, sitä riittää silmänkantamattomiin. Muhkea. Lämmittää kaulaa. Lämmittää harteita. Lämmittää selkää. Voi käyttää ulkona ja sisällä. Se on kaunis. Se tarvitsee kaveriksi valkoisen pipon.

Malli: Minttumaari
Lanka: Novita Wool
Langankulutus: Puntarin mukaan 130g, kerien mukaan vajaa 3,5. 
Puikot: 5mm
Koko: 70cm x 150cm
Kaavioiden toistoja ohjeen mukainen määrä

Ps. Ei tullut huiville paljoa hintaa, nuo Woolit maksoivat joskus tarjouksessa 1e/kerä :)

5 kommenttia :

 1. Kaunis on :) Oliskohan ne olleet jotenki vajaita ne kerät..? Sitäkin joskus sattuu.

  VastaaPoista
 2. et oo varmaan lukenu mistää mut ne kerät punnitaan märkinä.. tod näk et koskaan saa ainakaan novitalta "täyden" painon kokoista kerää... aika kakkamaista kyllä...:/

  VastaaPoista
 3. Vikaa oli myös punnitsijassa... En taaskaan muistanut, että puntarin tulee olla kovalla, tasaisella alustalla. Ei minkään puuhepinon päällä :D Loppulukemiksi saatiin n. 60g.

  Ja punnitsinpa huvin vuoksi muitakin keriä, ja kyllä ne muutaman gramman verran vajaita olivat....

  VastaaPoista
 4. Kaunis. Minttumaari on ainakin tähän mennessä minun suosikkihuivimallini. :) Ei ehkä kehtaa enää itselle tehdä, mutta jos vaikka joululahjoiksi...

  VastaaPoista
 5. Nätti huivi! On ollut mun To Do -listalla jo pitkään...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...