Sivut

perjantai 29. lokakuuta 2010

Kissavauvan haluan....

Niin. Rokotetun ja madotetun luovutusikäisen kissanpennun. Varmasti rakastavaan kotiin. Mistäpä semmoisen saisi.....

3 kommenttia :

 1. Hei, vastaan blogissani esittämääsi kysymykseen Dropsin langoista Kärkkäisellä. En ole itse käynyt katsomassa, mutta niitä mainostettiin viimeisimmässä Kärkkäisen lehdessä muistaakseni toissaviikolla, ja jos Iin myymälässä oli, niin luulisi olevan Oulussakin. Ainakin Oulun myymälä löytyy Dropsin sivuilta jälleenmyyjien listalta.

  VastaaPoista
 2. Eläinsuojeluyhdistykseltä kannattaa kysellä, heilläkin toisinaan on kissanpentuja. Tai Rekku Rescue välittää kissoja, samoin Pelastakaa Koirat. Kannattaa ainakin tutustua kyseisiin sivuistoihin, vaikka kissan(pennun) ottaisikin yksityiseltä taholta. Säälistä eläintä ei kannata ottaa (siis em. tahoilta), mutta jos pystyy tarjoamaan rakastavan kodin jollekin kaltoin kohdellulle/hylätylle eläimelle, on se aina hieno asia!

  Ja vastoin yleistä luuloa, kaikki nämä eläimethän eivät ole ns.ongelmatapauksia, vaan toiset ovat sijoitettuja tai tavallisia kodinvaihtajia. Näissäkin asioissa voi ottaa huomioon omat resurssuit ja mieltymykset, kaikkien ei todellakaan tarvitse kesyttää villejä kissanpentuja, jne.

  VastaaPoista
 3. Täällä blogissa vilahtelee kaksi kissaneitiä, jotka ovat hankittu juurikin muistaakseni eläinsuojeluyhdistykseltä.
  http://lennuntekeleet.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...