Sivut

tiistai 28. heinäkuuta 2015

Jumpsuit vauvalle

Ottobre-lehdissä on kaikkea ihanaa! Lehdestä 4/2012 löytyy ohjeita jumpsuitteihin. Tämä on tehty sillä pienemmän jumpsuitin kaavalla, koko 62 cm. Ajattelin, että tämä olisi kätevä syksyllä esim. vaunulenkeillä, kun ei vielä talvitamineita tarvitse. Niinpä tein haalarin vuoritettuna. Kaavoista viis -blogista löytyy ohjeet vuoritetun haalarin tekemiseen


Ulkopinta on velouria (myllymuksuilta tilattu) ja sisäpuoli trikoota. Tämä on ehkä vaativin ompelus, mitä olen ikinä tehnyt. Ja tekisi mieli tehdä lisää! Ilman vuoritusta tuo olisi ollut vielä suht helppo, mutta vuorin kanssa piti ottaa niin monta seikkaa huomioon. Välillä meinasi epätoivo iskeä niin pahasti, että piti jättää hommat kesken ja jatkaa seuraavana päivänä... Eihän tästä mikään täydellinen tullut, mutta kyllä tämä käyttökelpoinen on! 


6 kommenttia :

 1. Aivan liian söpö<3 Apua. Omat vauvelit on jo isoja mutteivät tarpeeksi isoja että vois lapsenlapsille tehdä, aloittaisin heti surruttamaan tämmöistä:) Sulla on aivan ihania vauvaneuleita ja ompeluksia täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Eikö kenellekään lähipiirissäkään ole vauvoja tulossa? :)

   Poista
  2. Kiitoksia! Eikö kenellekään lähipiirissäkään ole vauvoja tulossa? :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...