Sivut

perjantai 17. heinäkuuta 2015

Kässänopen pieni painajainen ja asusteet

Ensimmäinen tällä kässänopen painajaisen neuletakin ohjeella neulomani takki on edelleen ehkä parasta, mitä olen ikinä neulonut. Niinpä tälle toisellekin lapselle piti saada omansa. Tein tällä kertaa koon 62 cm silmukkamäärillä, soveltaen ohjetta saumattomaksi kuten viimeksikin. Ja tulihan tästäkin aika ihana! Lankana Cascade 220, sitä kului yhteensä 171g. Puikot 4,0 mm. 


Takille piti toki olla siihen yhteen sopiva lakki! Tämäkin malli on aikaisemminkin blogissa nähty, sama Purlbeen Garter Ear Flap Hat. Se on niin kerrassaan söpö malli pikkuihmisen päässä. Tämäkin on tehty 4 mm puikoilla Cascade 220:stä (27g kului). 


Ja jotta kädet ja jalatkin pysyisi lämpimänä, tein vielä junasukat ja -lapaset. Nämä on tehty Maija-langasta (n. 70g) 2,25 mm puikoilla. 


Tämmönen setti tällä kertaa! Että tervetuloa vaan maailmaan pikkuinen, täällä on lämmin vastaanotto odottamassa! :) 

4 kommenttia :

  1. Todella ihanan näköinen huppari. Olen tuota ennenkin jossain ihastellut, mutta nyt kyllä osui värit paremmin kohdalleen.

    VastaaPoista
  2. Ihana setti, värit on tosi kauniit.

    VastaaPoista
  3. Kuinka paljon vähensit silmukoita ohjeen pienimmästä koosta? Haluaisin neuloa kyseisen takin pienessä koossa mutta olen arka itse muokkaamaan ohjeita:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...