Sivut

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Loki

Ragga Eiríksdóttirin suunnittelema Loki-villatakki osui ja upposi - oli ihan pakko tehdä sellainen omallekin tyttärelle. Tein 4-vuotiaan kokoisen takin, mutta liekö neuletiheys ollut hukassa, ei nimittäin tullut mitenkään liian iso tuolle meidän 2-vuotiaalle. Lanka on mitäpä muutakaan kuin Cascade 220ä, yhteensä noita eri värejä kului 200g. Puikot 4,5 mm, nappilistoissa 3,5 mm. 

Tämän tekemisessä jännittävin vaihe oli se, kun neule oli jo valmis ja se piti saksilla leikata auki... Ompelin reunoihin ompelukoneella siksakkia. Oli alunperin tarkoitus laittaa tuohon vetoketju, mutta en saanut sitä millään siististi tehtyä. Nappilistan tekoon siis! Vetoketjuneuleet - ostettakoon ne meille kaupasta ja päästettäköön tämä äiti helpommalla... 


6 kommenttia :

 1. Ihanat värit ja kaunis villatakki! Pitääpä pistää muistiin tämä malli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos ohjetta ei meinaa löytyä mistään, niin kannattaa kysyä suoraan suunnittelijalta. Häneltä sain sen suoraan sähköpostiin :)

   Poista
 2. Aivan ihana! Haaveilen tästä omalle tytölleni, mutten vielä ole rohkaistunut tekemään. Juurikin tuo saksiminen hirvittää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuu kyllä ilman saksimistakin, kun neuloo tasona :) ...silloin tosin pitää osata tehdä kirjoneuletta sekä oikealta että nurjalta - taito jota mulla ei ainakaan ole :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...