Sivut

torstai 16. heinäkuuta 2015

Virkattuja tuttinauhoja

Jos asiat menee samalla kaavalla kuin edelliselläkin kerralla, on näille tuttinauhoille kovasti käyttöä. Plus niitä täytyy olla monta, jotta ainakin yksi on tallessa silloin kun niitä tarvitsee... 


Virkattujen, nypyllisten tuttinauhojen ohje löytyy With Sweet Rhytm -blogista. En melkein malttanut lopettaa näiden tehtailua, niin helppoa ja nopeaa se oli. Lisäksi tähän sai hyvin upotettua jämälankoja (nuo Cataniat ei varmasti koskaan lopu, ei nytkään vähentyneet yhtään!) 

Oikeassa reunassa oleva nauha on vähän erilainen, siihen on käytetty Craftownin Circle headband -ohjetta (virkkasin tosin alkuun vain 60 kjs, muuten olisi tullut liian pitkä). 


Lankana suurimmassa osassa Schachenmayerin Catania, vasemmassa reunassa olevat kaksi on tehty Hjertegarnin Blend Bamboosta. Kaikki tehty 3,0 mm koukulla. Tuttirenkaita ja kiinnitysklipsuja olen hommannut Ketusta ja kolosta ja Ebaystä. Näissä kaikissa on klipsut, jotka sopii nuppitutteihin.5 kommenttia :

 1. Ihania!! Ja mikä parasta näiden tekemiseen jää todella koukkuun!😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Materiaaleja jäi vielä - voi tehdä vaikka vauvalahjoiksi ;) Samalla ajatuksella tulis myös tosi hienot pidikkeet hanskoihin, laittais vaan molempiin päihin nuo klipsut!

   Poista
 2. Ompa söpöjä! Tiedätkö saako noita muita osia jostain ihan normikaupoista, ettei muutamaa tarvitsisi netistä tilata? Tää ois tosi kiva lahjaidea & helppo lähettää ulkomailla asuville ystäville joille tulossa syksyllä ensimmäinen vauveli. Mukaan voisi laittaa tutin. :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain askartelukaupoissa saattais olla? En kyllä osaa auttaa sen paremmin... Netistä on kätevä tilata ja tuolta mistä ite tilasin ei tullut montaa euroa postikuluja :)

   Poista
 3. Mainioita tosiaan ja niin söpösiä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...