Sivut

perjantai 30. heinäkuuta 2010

Joustinneule-ongelma

En vain kykene tekemään sitä tasaisesti. Villasukan varressahan tuo ei nyt kauheasti haittaa, mutta paidan kauluksessa ja alareunassa ja mahdollisesti hihojen suissa kyllä. Pahasti. Ottaa silmään ja päähän.  


Onko mahdollista purkaa aloitusreunaa purkamatta koko työtä?? Tuon alareunan puran ainakin. En vain kestä katsoa :( Yritin jo reunan kastelemista ja kosteana muotoilua, mutta ei auttanut.

3 kommenttia :

  1. On se aloitusreunan purkaminen mahdollista, ja muistaakseni se näyttää uudelleen kudottuna edelleen ihan normaalilta, vaikka kudotaankin ikäänkuin toiseen suuntaan :P J.R. joskus purki ja pidensi hihat yhdestä paidasta sillä tavalla.

    VastaaPoista
  2. mummi opetti joskus 10 vuotta sitten että napakan näköisen joustimen saa kun kutoo (neuloo) oikeat silmukat kiertäen, silloinhan silmukat tulee hieman tiukemmiksi. ainakin lapasen varressa toimii, en tiedä tommoisesta isommasta työstä.

    VastaaPoista
  3. jos mä tekisin ton, niin leikkaisin ton vikan resori-kerroksen kohdalta silmukat poikki (siis sillei silmukka kerrallaan, ei mitenkään lompsaisemalla!) ja sit poimisin vaaleasta raidasta silmukat ja neuloisin "väärään suuntaan" sen resorin. Auttaisko pienempi puikko-koko tohon löysyyteen?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...