Sivut

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

"Viime viikolla satoi kahdesti. Ensin kolme päivää, ja sen jälkeen neljä."

Niin. Ensin tein 100 oikeaa silmukkaa, ja sen jälkeen 200 lisää. Kesken on ainakin kolme työtä, joissa neulotaan oikeaa. Oikeaa, oikeaa, oikeaa. Kunnes ehkä hyvällä tuurilla päästään tekemään muutama lisäys tai kavennus.... Thermalissa ehkä olisi muutakin kuviota, mutta ei villaista oiken jaksa tämmöisellä helteellä.

Ravelryssä kuolasin jo uusia neuletakkeja, ja mielessä on jo parikin mallia. Haluan jotain keltaista! Kirkkaan keltaista! Olen ihminen, joka käyttää värejä ympäri vuoden. Ne piristävät pimeänäkin talvipäivänä. Kirkkaankeltainen FLS olisi ihana.... Tosin omistan jo yhden. (On muuten ollut ahkerassa käytössä!) Ehkä pienillä modauksilla?

Pinaattikin edistyy. Se vaan kuuluu tuohon tylsät-kategoriaan. En pääse nauttimaan edes värien vaihtumista, kun se on koko ajan sitä samaa. Montako neuletakkia saa olla yhtä aikaa kesken? Jos nyt on jo neljä, onko sallittua aloittaa vielä yksi......... :))

5 kommenttia :

 1. Vastavierailulla täällä kaiman blogissa!
  Villatakkeja saa olla kesken vaikka 10, joten aloita vaan uusi! =)

  VastaaPoista
 2. Tottakai kesken voi olla niin monta työtä kun on mielialaakin. Ja aina pitää olla neule neulottavana jokaiseen eri tilanteeseen. Esim. Autoon käy pieni ja helppo töinen, tv:n katseluun vähän ajatusta vaativa ja Sitten se paljon keskittymistä vaativa jota tehdään silloin kun halutaan aivoja jumpata.
  Ei muuta kun uutta puikoille!

  VastaaPoista
 3. Jaaha, täällähän oikein kannustetaan paheisiin!! ;D Rajoitukseksi tuli nyt sellainen, että lankakorista ei löytynyt mitään lankaa oikein tarpeeksi... Ajattelin jo yhdistellä eri lankoja ja värejä, mutta ei se toimi neuleessa mitä ajattelin. Kunhan saisi vaikka sen Pinaatin valmiiksi, niin näkisi, paljonko siitä jää lankaa. :)

  Ja kyllä, erityyppisiä töitä kaivataan eri tilanteisiin!

  VastaaPoista
 4. Mä unelmoin myös keltaisesta FLS:stä! Kun vaan löytyis jostain aika neuloa se :D Sulla on tosi kiva blogi, vasta nyt ehdin törmätä tänne ajan kanssa :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos ja tervetuloa lukemaan :) (vaikka luettavaa yleensä onkin vähänlaisesti ;D )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...