Sivut

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Sisäinen perfektionisti

Kun oppii tekemään näin siistiä reunaa.........ei kyllä jaksa enää katsella tällaisia reunoja.

Sisäinen perfektionisti herää, ja työ menee purkuun. Vaikka muuten olisikin ollut hyvä tekele tulossa... En kyllä tiedä, olisiko minulla ollut käyttöä lyhythihaiselle neuletakille. Löysin langalle oikeastaan paremman käyttötarkoituksen. Siitä lisää myöhemmin. :)

Neulominen on ollut hitaanlaista, sillä sain jonkun ihmeellisen kesänuhan. Olo on kurja. Poikaystävä lähti ostamaan viinimarjamehua ja nenäliinoja.... <3

5 kommenttia :

 1. Hauska ja pirteä blogi! Tuli oikein aurinkoinen olo, kun lukaisin kokonaan läpi! Ja se neulomasi pinkki tunika oli aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Oi, kiiiiitos! Tuollaista palautetta on aina mukava saada :) Tervetuloa lukemaan jatkossakin!

  VastaaPoista
 3. oikeesti.... siistein reuna mitä oon ikinä nähnyt!!! miten tommosen tekeminen on mahdollista :D (paljasta salaisuutesi!)

  VastaaPoista
 4. (eli nyt neulo se 2. silmukka) .... joka siis on jo siellä puikolla puoleksi :)

  VastaaPoista
 5. En voi ottaa kunniaa siitä itselleni, vaan se kuuluu stitch 'n bitch -kirjalle. Kirjassa (neulojan käsikirja), sivulla 55 opetetaan neulekirjailija Maggie Righettin tapa:

  1. neulo kerroksen ensimmäinen silmukka kuin neuloisit sen normaalisti.

  2. pujota oikea puikko seuraavaan silmukkaan aivan kuten tekisit, jos neuloisit sen (eli jos oikea silmukka, pujota puikon pää vasemmalta silmukkaan), mutta jätä se vielä neulomatta. Nykäise kerältä tuleva lanka tiukalle ja jatka sitten neulomista normaalisti (eli nyt neulo se 2. silmukka)

  Tätä sitten tehdään aina kierroksen alussa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...