Sivut

torstai 1. heinäkuuta 2010

Tämä vielä ja sitten ei aloiteta mitää uutta pitkään aikaan....

Noniiin, pinaatti-tunikan ohje löytyi kirjastosta! :) Ja saa kuulemma palauttaa saman kaupungin sisällä mihin tahansa kirjastoon. Lähin kirjasto on ikkunasta näkyvän nurkan takana. ;)


Ja eilen sain langatkin hommattua. Niitäkin metsästin ympäri kaupunkia. Ensimmäisissä kolmessa paikassa ei ollut, päätin mennä vielä hieman kauempana sijaitsevaan kauppaan. No, siellä oli 8 kerää. Hylkäsin sitten ne löytämäni 8 kerää ja lähdin vielä uudelle reissulle. No, seuraavassa paikassahan hyllyt vielä notkuivat bambua :). Ostin 10 kerää, pelataan varman päälle.... Mikään ei ole inhottavampaa, kun se että lanka loppuu kesken, ja sitten huomaa, että sitä ei myydä enää missään. Nimim. Kokemusta on.


Uusien töiden aloittamiseen tulee nyt taukoa. Eihän mulla oo kesken muuta kun....
 • Thermal
 • $5 in Paris
 • Palmikkoneuletakki (melkonen ufo oikeastaan jo...)
 • Ticotico-raitasukat
 • Pinaatti (aloittamatta vielä tässä vaiheessa)
 • Fabel-sukat....
Tää poistuis nyt takavasemmalle (hmm, meidän sohvahan oikeastikin on siellä suunnassa) neulomaan!  Toivottavasti muillakin on yhtä innostunut olo :)).

Ps. Äänestys on nyt päättynyt. 9 ihmistä neuloo ensimmäisen silmukan, 7 ei. Olisin toivonut selvempää eroa vastauksissa, mutta näköjään se riippuu ihmisestä, neulooko sen. Itsellä homma vaihtelee.

5 kommenttia :

 1. Toi tunika/mekko on ihana! Mä olen joskus lainannut kyseisen lehden myös kirjastosta, ja ajattelin alkaa tuota tekemään, mutten sitten alkanutkaan. :) Mutta ehkä joskus...

  VastaaPoista
 2. Sinä onnekas, kärsin sen kanssa! :D Olin jo siinä vaiheessa, että hihat oli siirretty apulangalle ja päätin sovittaa. IHAN HIRVEÄN ISO! No, otin pois puikoilta, uuden kerän lankaa, ja muutama silmukka vähemmän. Katotaan, mitä tulee nyt.

  Muutenki ohje on jotenkin vaikeasti kirjoitettu... Miksi se ei voi edetä loogisesti. Yhtäkkiä siellä kappaleen lopussa sanotaankin, että huom. kun olet tehnyt niin ja niin monta lisäystä niin teeppä eri tavalla. "Jaaaa..... Se kohta meni jo 50 krs sitten......"

  VastaaPoista
 3. Kiva, että sait jo ohjeen! Olisin sen sulle lähettäny, mutta unohdin ja sitten oli kone rikki :o(. Ei muuta kuin neulomisenintoa ja kiitos kun kävit vierailulla!

  VastaaPoista
 4. Hei, missä lehdessä tuon mekon ohje on? Suuressa Käsityölehdessä näyttää olevan, missä numerossa? Tosi upea mekko, pakko neuloa!

  En yleensä koskaan lue blogeja mutta tämä blogi on kiva :)

  VastaaPoista
 5. Lehti oli suuri käsityölehti ja numero 3/2009. :)

  -Heli

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...