Sivut

perjantai 30. heinäkuuta 2010

No onkos tullut talvi....

Mittari näyttää +30c ja yksi neuloo villasukkia. No, nyt ne juhannuksena aloitetut Fabel-sukat ovat kuitenkin valmiit. Ihan perussukat päädyin tekemään, sillä lanka itsessään oli jo mielenkiintoista. Varteen 2o 2n joustinneuletta, tavallinen kantapää, sileää, kavennukset joka toisella kierroksella ja viimeisillä kierroksilla jokaisella. Me happy!

Fabel-sukat
Lanka: Drops Fabel 
Kulutus: 61g
Puikot: 2,5mm

En pyrkinyt edes tekemään samanlaisia sukkia, sillä nuo raidat eivät menneet mitenkään järjestyksessä. Lankaa on käytetty kahdesta kerästä, ja sitä jäikin vielä n. 40g. Taitaa tulla lyhempivartiset sukat joskus. Näille pikkusisko.

Nyt on varauduttu pakkasia varten. Sopivan ohuet sukat, mahtuvat hyvin kenkien alle. Saapa nähdä, hytistäänkö ensi talvena yhtä kovissa pakkasissa kuin viime talvena. Vielä ei villasukille ole tarvetta, sillä mittari tosiaan on huippulukemissa. Parvekkeen oven kun avaa, voi kuvitella olevansa ulkomailla. Ihan ihmeellisen lämmintä. (Eilen kävin vähän puiston penkillä neulomassa, oli mukavaa :) )

Herkkuvärit! Tuon vihreän pätkän neulominen oli aina kohokohta, se kun tuli vastaan niin harvoin.... :D
Kuten eilen jo taisin mainita, pari isompaakin työtä on valmistumassa. Niitä on ollut mukava neuloa Naapureina Madridissa -sarjaa katsellen. Loistavaa espanjalaista viihettä! ;)

1 kommentti :

  1. Ihanat! Tuo lanka on tosi kaunista :) Hyvin voi villasukkia neuloa helteessäkin..

    Mä neuloin tässä taanoin geishansukat itselleni tuosta samasta langasta, mutta päävärinä oli keltainen ja vieläkin on niin kiva laittaa karkkisukat jalkaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...